keskiviikko 10. elokuuta 2011

i'm a doll dreamer ~

Moi teille immeisille, olioille, ankoille ja mitä olentoja siellä ruudun toisella puolella onkaan. Ekana sanon, että Tamakon peruukki ja obitsu tilattiinkin jo eilen :--) En vielä kerro minkä peruukin tilasin, saatte nähdä sitten ~

Mutta tässä postauksessa on siis nukkehaaveita, jotka nyt todennäköisesti tulisin ostamaankin. Nuket eivät ole minkäänlaisessa järjestyksessä, että silleen. Mut nyt olen hiljaa, ja te pääsette lukemaan tätä hyvin turhanpäiväistä postausta c::



Dal Puki

Siis ihan super söpö! Ennen pidin Pukista, mutta nykyään olen aivan rakastunut. Tästä tulisi Tamakon pikkusisko :3 Pukille aikoisin hankkia samanvärisen peruukin kuin Tamakon tilauksessa oleva ja molemmille samanväriset chipit, nytkun en Tamakolle vielä tilannut. Kyllä tulisi söpöt siskokset :3



Dal Angry

Ihana ihana ihana! Rakastan face-uppia ja noi vaatteet on jotain niiin ihanaa! ♥ Peruukki on todettu huonolaatuiseksi, ja neiti varmaan saisi sitten Pukin stock-peruukin, jos se olisi suhtkoht hyvä laatuinen.




Pullip Asuka Langley Soryu

Asukaa en hankkisi vaatteiden tai hiuksien takia, sillä kustomoisin hänet täysin. Face-uppi on siinä hyvä, että se on lähes mitään sanomaton, joten olisi helppo kustomoida haluamani näköiseksi. Ei mulla oikeen muuta sanottavaa tästä ole, joten siirrytääs seuraavaan.



Pullip Date Masamune

Masasta tykkään kovasti, ja olen jo katsellut neidin perään jo pitkään. Rakastan noita hanskoja ihan sairaasti, ja sehän on vaan plussaa. Tästä tulisi Asukan sisko. Molemmista tulisi sellaisia hieman sähäkämpiä kuulostipa se tyhmältä neitejä, eli luvassa olisi värikkäitä peruukkeja. Tätäkin kyllä kustomoisin.

Mutta anteeksi että nyt kyllästytin teidät tällä tylsällä postauksella. Ei näet ollut mitään ideaa kunnon postaukseen, joten tämän saitte nyt. Mulla ei siis ole mitään hajua, missä järjestyksessa nuket hankin, mutta ei se mua haittaa. Siinä tais sitten olla kaikki tällä kertaa, joten nähdään myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti